SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsledarstipendium
2021-05-16 12:25

Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU Skåne delar ut idrottsledarstipendier till idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Vi har glädjen att meddela att vår ledare och ordförande Ulrika är en av de som fått priset 2021. 

 

Nominering: Ulrika är en fantastisk människa för Veberöds gymnastikförening. Hon sitter med i styrelsen och sköter mycket administrativt och hon är ledare i många grupper. Ulrika hjälper alltid till i alla lägen och ser till så att allt funkar. Hon hoppar alltid in och hjälper till om det behövs. Mycket tid av hennes fritid går till att ta hand om föreningen och vi är så tacksamma att hon lägger den tiden hon gör. Hon har funnits i vår förening i många år och kämpat på lika hårt alltid. Jag vill att hon ska få mer uppmärksamhet och att hon ska förstå hur tacksamma vi andra ledare är över allt hon gör. Vår förening hade helt enkelt inte funkat utan henne. Jag hoppas därför att hon kan få ett stipendium dels för att visa vår tacksamhet men även för att hon ska kunna unna sig något för pengarna.

 

Stort Grattis till Ulrika och stort tack för det bidrag som tillfaller föreningen.

 

Trampettutbildning
2021-05-09 20:32

Igår hade vi sex ledare som gjorde färdigt sin trampettutbildning. Tack till trupptjejerna som ställde upp som demogymnaster för passning.

Glad Påsk!
2021-03-29 08:20

Ingen träning under påsklovet, vi ses igen vecka 14.

Avtackning
2021-03-13 14:59

På årsmötet avtackades vår fantastiska kassör Lilian, som har varit kassör i föreningen sedan 2013.
Vi tackar henne för allt sitt slit med våra papper och allt sitt engagemang i styrelsen och önskar henne en skön vår med mycket tid att njuta.
Ny kassör är Emma Hallbeck.
/Styrelsen

Gympan börjar vecka 10
2021-03-08 09:24

Igår kväll beslutade styrelsen att starta upp vårterminen. Mail kommer skickas ut från respektive grupp med tydlig information om vad som gäller för att vi ska kunna sätt igång. 

Det går tyvärr inte att starta upp familjegympan än.

Vi fortsätter att följa läget i samhället, lag, råd och rekommendationer, vilket gör att nya beslut kan tas med kort varsel.

Nu glädjs vi åt att kunna träffas i hallen och gympa tillsammans.

Mvh

Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 

klart.se