SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppvisning 14 maj
2023-05-07 20:44
Max tre personer som publik per gymnast, välkomna!
 
Utbildningshelg
2023-04-16 21:13

I helgen har det varit utbildning i hallen. Truppgymnastik A, som utveckar ledarskapet inom fristående, tumbling och trampett. Kul att så många av våra ledare ville gå kursen och stort tack till alla duktiga demogymnaster

Julskyltning 27 nov
2022-11-16 22:00
Kom gärna och besök oss på julskyltningen
 
Showdans
2022-07-05 22:44

Till hösten startar vi en showdansgrupp på lördagar mellan 11-12.

Gruppen är för barn födda 2010 och 2011.  Anmälan görs som vanligt via hemsidan "Bli medlem", skriv showdans i kommentaren så er anmälan hamnar rätt.

Begränsat antal där först till kvarn via hemsidans anmälan gäller.

 

Showdans är en väldigt bred dansstil där vi kan blanda fritt i dansstilar som jazz, show, streetdance och lyrisk dans. Oftast används begreppet Showdans när något peppigt och glatt ska framföras i något sammanhang.
Danslektionen börjar med en uppvärmning som innehåller övningar för att få det rätta tänket i hur kroppen behöver röra sig för att hitta dansstilen på rätt sätt.
Vi fortsätter med teknikövningar på golvet eller över golvet.
Sen övar vi på en koreografi som vi bygger på för varje lektions tillfälle.

Välkomna med anmälan!

Utbildning
2022-06-05 20:39
Denna helgen har vi haft flera ledare som gått Svenska Gymnastikförbundets basutbildning-träning och tävling.
 
Idrottsledarstipendium
2022-05-11 17:29

Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU Skåne delar ut idrottsledarstipendier till idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Vi har glädjen att meddela att vår ledare Palmi tilldelats stipendiet.

Föreningens motivering löd:

Palmi är en av våra få manliga ledare i föreningen. Han har varit ledare i ca 3 år i vår förening, men har en lång bakgrund av att själv varit gymnast och även varit ledare i andra ideellaföreningar. En Ledare som arbetar i det tysta. Han har en enorm kunskap inom gymnastikens värld och är den som alltid kommer med lösningar när vi andra har kört fast. Palmi är en lugn,stabil och trygg kille. Med dessa egenskaper tränar han gymansterna och får dem att våga göra saker som de annars inte skulle vågat prova. Han är en god förbild för våra pojkgymnaster och får dem att känna att gymnastik är kul och är en sport för alla. Att just se varje individ är Palmis styrka, han ser varje gymnast och guidar dem på ett enkelt och tryggt sätt genom de olika gymnastiska övningarn. Han är en glad och positiv ledare, som gärna håller sig i bakgrunden men gör ett fantastiskt arbete. Han är vår stöttepelare med enorm kunskap och erfarenhet. Vi tycker därför att han är en väl värdig vinnare av idrottsledarstipediet.

Stort grattis till Palmi och stort tack för det bidrag som tillfaller föreningen.

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 

klart.se