SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Veberöds gymnastikförening
 

Veberöds gymnastikförening startade 18 september 1962 och är nu inne på sitt 60 år som aktiv förening. De tre lokala kvinnorna Karin Hahn, Solveig Nilsson och Svea Malmborg grundade Veberöds kvinnliga gymnastikförenkng, men denna växte snabbt till att inkludera även män och barn. 

Veberöds gymnastikförening är än idag en väletablerad del av föreningslivet för barn och ungdomar.

Idag är det kö till de flesta av våra träningsgrupper då vi tyvärr inte kan ta emot alla som önskar en plats. All vår verksamhet bygger på engagemang från föräldrar och äldre gymnaster som ställer upp som tränare och hjälptränare.

 

Tillsammans med föreningens ledare satsar vi nu hårdare än någonsin. Föreningen erbjuder gymnastik för alla åldrar. Hos oss kommer du att få leka, hoppa och busa, men även utveckla motorik, styrka och självkänsla.

 

Känner man som förälder att man skulle vilja engagera sig som ledare/hjälpledare så får man gärna höra av sig via mail. Ni står för engagemanget så står vi för utbildningen som behövs.

 

Hoppas vi ses i hallen!
 
 
 

klart.se