Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stor sommar-outlet
2020-07-22 10:02

Hej!

Du missar väl inte sommarens självklara höjdpunkt!? Action och Trends RIKTIGA OUTLET!

På grund av läget i världen kör vi på vår hemmaplan - butiken! Vi kommer till och med utöka butiksytan med tält på parkeringen och vi lovar att ni inte kommer bli besvikna!

 Vi ser så klart till att visa hänsyn för alla som vill komma. Därför öppnar vi redan på onsdag 22/7 klockan 12.00 och kör på till och med söndag 26/7 18.00!

 Större yta, längre öppettider, samma fantastiska utbud som vanligt! Vi ses på vår hemmaplan - I SKURUP.

 Observera att vi håller STÄNGT måndag och tisdag 20-21/7 för att förbereda för er på bästa sätt! 

 Missa nu för allt i världen inte detta!  

Utomhusträning
2020-04-09 09:55

VGFs styrelse hade Skypemöte i söndags och för att möta de senaste allmänna råden och anpassa vår verksamhet ytterligare beslutades då att all träning från 4 år och uppåt ska ske utomhus efter påsklovet.

Skulle det regna får man vara inomhus och då gäller de allmänna råden som att se till att närkontakt mellan gymnaster och gymnaster/ledare undviks, reglerna om att föräldrar får stanna ute, barnen ska komma ombytta, tvätta händer och stanna hemma vid minsta förkylningssymtom.

Det kan komma nya råd från folkhälsomyndigheten, men än så länge ser vi att det är viktigt att hålla igång träningen och är tacksamma över att ni ställer upp på det.

Glad Påsk önskar Styrelse och Ledare


Gymnastik utomhus
2020-04-05 16:18
Uteträning med 6-7års gruppen
Tillsammans är vi starka. 
Lyckad anpassad träning
2020-03-29 15:05
Tack alla föräldrar och gymnaster och ledare som tillsammans gör att vi kan fortsätta vår träning. Genom att anpassa träningen efter rådande omständigheter och be föräldrarna att hämta och lämna utan för hallen har vi idag kunnat gympa med ett helt gäng med glada barn! Tillsammans är vi starka! 
Uppdaterad information gällande våra träningar
2020-03-27 20:36

Det är inte lätt att veta om man tar rätt beslut i dessa tider, vi följer löpande allt som sägs och bestäms.


Det senaste är Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut om ett förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. För idrotten innebär regeringens beslut, i stort, att alla tävlingar och uppvisningar som samlar 50 personer eller fler personer på samma plats vid samma tidpunkt är förbjudna. Förbudet gäller däremot inte träningsverksamhet i en förening, för dess medlemmar. Detta enligt Riksidrottsförbundet.


Begränsningen gör att vi endast vill ha gymnaster i hallen, inga föräldrar på läktaren eller i omklädningsrummen. Ni lämnar och hämtar era barn utanför och våra ledare tar emot våra yngre gymnaster i dörren.


De generella råden som gäller är:

-Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Meddela frånvaro till ledare i gruppen.

-Våra ledare planerar träningen så att vi minskar moment med närkontakt och gör andra övningar istället.

-Byt om hemma före och efter aktiviteter.

-Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.

-Fortsätt med god handhygien, tvätta händerna före och efter träningen.

Vi tackar alla som visat hänsyn och stannat hemma vi förkylningssymptom och därmed gjort det möjligt för oss att hålla igång våra grupper såhär länge.

Det kan vara att vi gör snabba ändringar, så läs våra utskick via mail.

 

Möjligheten att prova föreningskläder på söndag är inställt, men man kan fortfarande åka ner till Action och Trends butik i Skurup eller beställa via nätet https://www.actionochtrend.se/veberodsgf/

Ta hand om varandra och fortsätt röra på er!

Styrelsen VGF

Information gällande Coronaviruset
2020-03-13 19:43

Med anledning av händelseutvecklingen för Coronaviruset vill vi informera om att Veberöds gymnastikförening följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, Svenska gymnastikförbundets och Riksidrottsförbundets rekommendationer samt Lunds kommuns rekommendationer.


Under tisdagen höjdes risknivån för spridning av cCronaviruset inom Sverige till ”mycket hög risk”.

Under onsdagen beslutade regeringen att stoppa alla offentliga sammankomster och tillställningar med mer än 500 deltagare efter rekommendationer av folkhälsomyndigheten.


Detta kommer innebära att det planerade föreningslägret på Lingvallen den 18 april är inställt samt att våruppvisningen som det ser ut nu ej kommer genomföras. Avslutning för gymnasterna kommer att hållas i varje enskild grupp i stället, utan publik.


Vi följer noga uppdateringarna och kan ta ett snabbt beslut som kan påverkar vår verksamhet, men tillsvidare fortgår vår gruppverksamhet som planerat. Det vill säga att våra vanliga träningar kommer fortsätta tills det kommer andra riktlinjer kring detta. Detta då det i nuläget ej finns några riktlinjer kring att man ej får ha igång barnverksamheten, från någon av instanserna.


Det man ska tänka på som gymnast och förälder i vår förening är de allmänna råden som följer:

1.       Stanna hemma om gymnasten eller anhöriga är sjuka eller snuviga för att undvika att smitta andra.

2.       Tvätta händerna ofta med tvål och vatten.

3.       Hosta eller nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.

 

Vi återkommer med ny information så fort läget förändras.

Vid frågor maila info@veberodsgf.se

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen VGF

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 

klart.se