Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nya restriktioner gällande idrottshallar
2020-12-22 10:49

Som ni säkert läst eller hört så har nu kommunen beslutat att stänga hallarna fram till den 24 januari (kan förlängas) till följd av de nya skärpta rekommendationerna för att minska smittspridningen.


Detta innebär att vårterminen som skulle börjat vecka 2 skjuts fram och börjar vecka 4 istället. Om inget ytterligare händer så kommer terminen att pågå mellan vecka 4 och 19. 

På fakturan som skickats ut för vårterminen förlänger vi även betalningstiden med 14 dagar, ingen ny faktura skickas ut.

Mvh

Styrelsen

God Jul & Gott Nytt År
2020-12-15 23:42
Nu knyter vi ihop säcken för höstterminen, första terminen i ny fin hall.
Tack till alla ledare och gymnaster som gör varje vecka lite roligare.
Vi ses igen vecka 2.
🤶🎅
2020-12-03 23:22

Alla brukare av Idalahallen.

 

 

Se nedan information från skolan.

 

 

Lokalvårdarna har samlat ihop alla kvarglömda kläder på en ställning i Idalahallen. Det som finns kvar den 21/12 skänker vi till behövande. Tacksam om du kan vidarebefordra informationen till berörda föreningar.

 

Med vänlig hälsning

Christina Persson
Rektor

Skärpta allmänna råd i Skåne förlängs
2020-11-17 23:29

De skärpta allmänna råden i Region Skåne förtydligas och förlängs från och med i morgon den 18 november. För idrotten i Skåne är det samma förutsättningar, som beslutades under de tidigare skärpta allmänna råden, som gäller. Gymnastikförbundet har ännu inte kommit med några nya eller ändrade rekommendationer.

Vi fortsätter träning för barn o ungdomar födda 2005 eller senare enligt tidigare rekommendationer tills vi hör något annat.

Regeringen har meddelat att ett tak på max åtta personer vid allmänna sammankomster för att minska smittspridningen av Covid-19. Den nya restriktionen förväntas träda i kraft den 24 november. I dagsläget kan vi inte svara på vad detta innebär för gymnastiken. Vi återkommer när vi har mer besked om och i så fall hur detta påverkar oss.


Vi kommer informera er på hemsidan och i våra sociala medier när ny information finns tillgänglig.

Nya rekommendationer
2020-10-29 13:37

Det har kommit nya rekommendationer från Gymnastikförbundet.

Med anledning av de regionala allmänna råd som gäller alla som vistas i Skåne rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i Skåne län ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 17 november. Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.

Vi följer råden och planerar vår verksamhet så att vi har stationer som inte kräver passning. Vi fortsätter med vår handsprit och vår tvätt av redskap efter varje grupp. Gymnasterna ska som tidigare komma ombytta, stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, ej dela vattenflaskor och föräldrarna får fortsätta att stanna utanför hallen.  

Vi följer riktlinjer och rekommendationer och återkommer med ny information om läget ändras. Vi vill tacka alla som visar hänsyn och stannar hemma vid förkylningssymptom och därmed gör det möjligt för oss att hålla igång verksamheten.

Vid frågor maila info@veberodsgf.se

Glad Halloween
2020-10-25 14:36

Nu har halva terminen gått och det är dags för höstlov nästa vecka.  

En välbehövlig paus, så ingen gympa v 44. 


Kom ihåg:

  • Tvätta händerna
  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Håll avstånd 
Så kan vi få fortsätta gympa!


Happy halloween önskar alla ledarna
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 

klart.se