Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lingvallen dagläger 1 maj
2018-05-01 20:32
Tidig morgon med buss från Veberöd gav en lång och rolig gympadag på Lingvallen.
 
Uppvisning
2018-04-28 22:41
Idag var det dags för föreningens våruppvisning där grupperna visade upp lite av vad de tränat på under året. Vårvärmen var härlig ute men i hallen var det vinter med snögubbar, skidor, mössor och vantar. Rolig och fin vintermusik hördes till dans, hopp och matta.
Vi vill tacka våra underbara ledare som gjort denna uppvisning möjlig. 
Fantastiskt kul att se glädjen hos barnen som var med. Fler bilder kommer.
Nu är våra 50 platser bokade!
2018-04-08 22:16

Träningsläger på Lingvallen  

Den 1 maj anordnar vi dagläger på Lingvallen för alla våra gymnaster från sju år!

Lingvallen är en träningsanläggning utrustad med trampoliner, skumgummigropar, tumblinggolv, luftkudde, trampetter, plintar, satsbrädor och massvis med mattor - allt en gymnast kan önska sig!

Lingvallen ligger i Skälderviken strax utanför Ängelholm. Transport till och från lägret sker med buss (50 platser) från Svalebo.

Vi kommer börja träna kl. 09:00, så det blir tidig morgon i Veberöd. Det kommer serveras lunch vid 12 och en eftermiddagsfika vid 15. Barnen behöver ta med sig vattenflaska och mellanmål till förmiddagen. Träningen slutar kl. 16:30 då vi hoppas att barnen lärt sig massor och haft en riktigt rolig dag!

För anmälan svara med knapparna, anmälan måste ske senast 9 april. Först till kvarn gäller. Meddela eventuell specialkost vid anmälan. Har ni några frågor kan ni maila eller fråga er ledare.

Pris: 350 kronor, faktura kommer på mail.

 

Hoppas att vi ses på Lingvallen!!                         


Våruppvisning
2018-03-30 14:34
 
Intersport
2018-03-27 22:37
Hej,
Vi har tyvärr upptäckt att vår förening inte funnits med bland föreningar i rullisten när man anmäler till Club Intersport. Imorgon ska vår förening finnas med igen, logga gärna in på Mina uppgifter och se så ni har gjort kopplingen.
Glad Påsk!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 

klart.se