SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningskläder
2021-10-13 23:15

Söndagen den 31e oktober kommer Action och Trend till Idalahallen för att ge er möjlighet att prova och beställa föreningskläder.

 

Se tider för din grupp nedan:

 

09:00-10:00      Familjegympa 2-3 samt 4-5 år

10:00-11.00      6-7 år

10:30-12.00      8 år och uppåt

 

Observera att endast gymnaster och 1 förälder får komma för att vi inte ska bli för många på plats.

Visningen kommer att vara i hallen, entré  i nödutgång närmast Idalavägen.

 

Välkomna!

 

Ni som inte  har möjlighet att komma den 31e oktober kan beställa föreningskläder via hemsida. https://www.actionochtrend.se/veberodsgf/

Styrelsearbete
2021-09-22 17:07

Hej!

 

Går ditt barn på gymnastik så har vi nu en möjlighet för dig som förälder att vara med och forma utvecklingen av föreningen.

Vi har två platser i styrelsen som ska fyllas och behöver just dig.

Vi träffas några gånger per år, antingen fysiskt eller digitalt och diskuterar föreningen.

 

Det du får som ledamot är arvode, sänkt avgift för ditt barn och jättetrevliga ”kollegor”.

 

Arbetet som styrelseledamot är roligt och du behöver inte vara gymnast själv för att platsa i styrelsen, vi välkomnar alla.

 

Känner du att du är intresserad hör då av dig till oss.

 

Mail info@veberodsgf.se

 

 

Ha en fortsatt härlig höstdag,

 

Med vänliga hälsningar

 

Veberöds Gymnastik Förening

Höstterminen är i full gång
2021-09-05 21:40

Så härligt att vi äntligen är igång igen för fullt, alla grupper kan träna denna terminen.

Vi har fortfarande några anpassningar och försiktighetsåtgärder, vi spritar händer och redskap och vi försöker undvika trängsel i hallen och låter därför inte föräldrar följa med in (gäller inte familjegympa). Det viktigaste är fortsatt att den som är sjuk, även med milda symtom inte ska delta, utan stanna hemma. 

 

 

Idrottsledarstipendium
2021-05-16 12:25

Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU Skåne delar ut idrottsledarstipendier till idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Vi har glädjen att meddela att vår ledare och ordförande Ulrika är en av de som fått priset 2021. 

 

Nominering: Ulrika är en fantastisk människa för Veberöds gymnastikförening. Hon sitter med i styrelsen och sköter mycket administrativt och hon är ledare i många grupper. Ulrika hjälper alltid till i alla lägen och ser till så att allt funkar. Hon hoppar alltid in och hjälper till om det behövs. Mycket tid av hennes fritid går till att ta hand om föreningen och vi är så tacksamma att hon lägger den tiden hon gör. Hon har funnits i vår förening i många år och kämpat på lika hårt alltid. Jag vill att hon ska få mer uppmärksamhet och att hon ska förstå hur tacksamma vi andra ledare är över allt hon gör. Vår förening hade helt enkelt inte funkat utan henne. Jag hoppas därför att hon kan få ett stipendium dels för att visa vår tacksamhet men även för att hon ska kunna unna sig något för pengarna.

 

Stort Grattis till Ulrika och stort tack för det bidrag som tillfaller föreningen.

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 

klart.se